Referenssit

Coworking -tila Siilon markkinointi

Muutimme Salon IoT Campukselle uusiin tiloihin tammikuussa 2018. Halusimme päästä rakentamaan yritysyhteisöä ja kampusta hallinnoiva Salon IoT Park Oy otti meidät mielellään mukaan.

Uudet Siilo coworking -tilat lanseerattiin kevään aikana ja loimme markkinointia varten suunnitelman. Toteutimme kampanjan Salon kaupungilla, jossa kontaktoimme potentiaalisia asiakkaita. Kiersimme yli kymmenen yritystä ja keräsimme kiinnostuneiden yhteystiedot. Loimme ihanneasiakasprofiilit ja sen pohjalta liidilistan, joiden pohjalta salolaisia yrityksiä on kontaktoitu.

Kampanja synnytti yli 200 liidiiä ja markkinoinnin avulla IoT Campus sai uusia asiakkaita.

 

 

Verkkosivut

Kaarinalainen perheyritys, jolle suunnittelimme ja loimme uudet kotisivut ja uudistetun visuaalisen ilmeen. Vuoden 2018 alussa Leipomo Krossi laajensi palveluitaan, joita me olimme mukana kehittämässä ja markkinoimassa. Työmme tuloksena leipomo löysi uuden asiakasryhmän ja hakukoneoptimointimme ansiosta Krossin sivusto hallitsee ykköspaikkaa hakutuloksissa.

 

Lounea Maininki

Tammikuussa 2018 Lounea laajensi valokuituverkkoaan Kaarinaan ja tarvitsi lisää henkilöstöä tekemään kotikäyntejä. Teimme sata käyntiä asiakkaan asiakkaille, joille annoimme teknistä tukea, joka sujuvoitti valokuidun käyttöönottoa ja televisiolaitteiden uudellenasentamista. Lounea oli tyytyväinen palveluumme ja yhteistyömme jatkuu edelleen uusien projektien muodossa.

Lounean palvelupiste

Ylläpidimme itsenäisesti Lounean myynti- ja palvelupistettä Kaarinassa neljän kuukauden ajan. Tehtäviimme kuului Lounean laitteiston ja palveluiden myyminen, sekä heidän asiakkaidensa ongelmien ratkaiseminen.

Markkinatutkimus

Autoimme asiakasta tekemään strategisen päätöksen valokuitupalveluden laajentamisesta. Toteutimme markkinatutkimuksen, jolla kartoitimme valokuituliittymien mahdollisuuksia pääkaupunkiseudun ja Turun alueilla. Suoritimme lähes sata henkilökohtaista haastattelua neljällä eri paikkakunnalla. Tulosten perusteella palveluita tarjotaan uudella markkina-alueella ja markkinointia kohdennetaan täsmällisemmin relevanteille kohderyhmille.

 

Tapahtuma

Suunnittelimme, toteutimme ja osaksi myös markkinoimme yhteistyössä YritysSalon, Salon kaupungin ja OP Lounaismaan kanssa hackathon -tapahtuman, jossa 8 tiimiä kehitti innovatiivisia ratkaisuita kaupungin esittämiin haasteisiin.

 

 

Tapahtuma

Järjestimme marraskuussa 2017 verkostoitumistapahtuman, jossa varsinaissuomalaiset yrittäjät saatettiin saman katon alle Turun ammattikorkeakoulun BisnesAkatemian opiskelijayrittäjien kanssa. Illan aikana verkostoiduttiin rennossa ilmapiirissä, seurattiin mielenkiintoisia puhujia, nautittiin partnereiden erinomaisesta tarjoilusta sekä tietysti afterpartysta. Ohjelma ei jättänyt yhtäkään kuudestakymmenestä osallistujaa kylmäksi.

Kennel Alpenwelts

Verkkosivut

Loimme asiakkaan tarpeet täyttävät verkkosivut.